(115)

Edda Headshot

ljudbok och e-bok


Man blir aldrig för gammal för att pröva pÄ nya saker. Edda Àr vilsen och tycker att livet kÀnns rÀtt trist sedan hennes make Hans gick bort ett Är tidigare. Vardagen tillbringas till största del tillsammans med pudeln Hendrix. Barnbarnet Isak Àr lagkapten för e-sportlaget Fragrz, som Àr ett av landets frÀmsta i det populÀra spelet Counterforce. Isak stÀlls inför ett jobbigt val nÀr en av medlemmarna och tillika en av hans bÀsta vÀnner agerar pÄ ett sÀtt som förstör för hela laget. Under en familjemiddag hemma hos dottern Sofia erkÀnner Edda att livet som ÄttioÄrig Ànka kÀnns ganska tomt.

DÄ fÄr Isak en idé. Kan hon inte tÀnka sig att fylla en del av tomrummet med e-sport? Till en början skrattas saken bort, men ett frö vÀxer inom Edda, som trots allt lovat sig sjÀlv att vara öppen för om inte allt sÄ Ätminstone en hel del. SÄ lÀnge det inte Àr olagligt, farligt eller olagligt dyrt. Och till allas förvÄning Àr Edda en naturbegÄvning i spelet. Edda_Headshot Àr född.

En stor chans till framgĂ„ng för Isak och Fragrz dyker upp nĂ€r IOK, Internationella Olympiska KommittĂ©n, annonserar överraskande nyheter: NĂ€sta OS kommer att innefatta e-sport, med tĂ€vlingar i bland annat spelet Counterforce. Vilka som fĂ„r chansen att representera Sverige ska avgöras i en tĂ€vling mellan landets bĂ€st rankade lag 


"Edda Headshot" Àr en humoristisk bladvÀndare i högt tempo som handlar om att gÄ sin egen vÀg och trotsa fördomar. Det Àr första delen i serien om Edda Headshot.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

3.8

115 recensioner

Susanne

2024-03-16

Feelgood i toppklass!

Sofia

2023-12-29

Extremt orealistiskt.

Mikael

2023-08-29

NĂ€.