(194)

Dubbelspel

ljudbok och e-bok


Lauren Stilwell arbetar som polis vid NYPD och utÄt har hon ett fullÀndat liv med en framgÄngsrik karriÀr och det perfekta Àktenskapet. Hon har arbetat hÄrt för att nÄ dit hon Àr idag och hon tÀnker inte lÄta nÄgot komma i vÀgen för hennes lycka. Men allt raseras nÀr hon ska överraska sin man Paul pÄ kontoret. Till sin förfÀran ser hon honom kliva in pÄ ett av New Yorks finaste hotell tillsammans med en ung vacker kvinna.

För att hÀmnas tillbringar Lauren natten tillsammans med sin attraktiva kollega Scott. Men ingenting gÄr enligt plan. NÀr morgonen gryr Àr katastrofen ett faktum. En Àr död, en Àr en mördare och en tredje har bevittnat allt. Lauren kan inte avslöja sin hemlighet för nÄgon, men det visar sig snart att hon inte Àr den enda som bÀr pÄ stora hemligheter ...

"Dubbelspel" Àr en pulshöjande thriller om svartsjuka och hemligheter, full av ovÀntade vÀndningar.

James Patterson Àr en av vÀrldens bÀst sÀljande spÀnningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat pÄ hans förmÄga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spÀnningsscener och han kÀnd för att skriva böcker som Àr omöjliga att lÀgga ifrÄn sig.


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd:

3.6

194 recensioner

Erik

2023-07-25

B

irene

2023-07-03

SpÀnnande och lÀttlÀst

Gunilla

2023-06-24

SpÀnnande frÄn Ä till . NÀr man tror det Àr löst hÀnder ny grej