(120)

Drottningen

e-bok


Avslutande delen i den hyllade serien The Selection!

Att Eadlyns liv i palatset skulle bli sÄ annorlunda hade hon aldrig kunnat tro nÀr hon tackade ja till Urvalet. Som om det inte vore nog med att hon mÄste övertyga folket om att hon inte Àr en kall, bortskÀmd prinsessa, sÄ har hennes mamma blivit allvarligt hjÀrtsjuk. Hennes pappa kollapsar snart under pressen att leda riket medan hans stora kÀrlek svÀvar mellan liv och död. Eadlyn tvingas dÀrför ta allt mer ansvar, och tiden börjar bli knapp för att vÀlja vem som Àr vÀrdig att stÄ vid hennes sida nÀr allt Àr över. Hon förvÀntar sig inte ett sagoslut i stil med hennes förÀldrars tjugo Är tidigare, men hon tvingas inse att det faktiskt finns kÀnslor, Àkta kÀnslor, för flera av de deltagare som Àr kvar. Det kÀnns inte lÀngre helt otroligt att hon ska finna kÀrleken, men hennes val visar sig bli sÄ mycket viktigare Àn hon först anat. Hur ska hon veta vad som Àr det rÀtta valet inte bara för henne, utan för hela Illéas framtid?



4.2

120 recensioner

linnea

2022-04-14

VÀldigt bra men blev förvÄnad av slutet. Den var lite för sammanfattad i slutet för min smak men den var bra! Mycket kÀnslor och mycket glÀdje.

Elvira

2022-01-11

En bergochdalbana Àr nog det minsta man kan beskriva den som, jag bÄde hatade den och Àlskade den vid flera tillfÀllen! Man blir sÄ indragen i den! Skrivandet Àr helt fantastiskt! Storyn ocksÄ!

Johanna

2021-06-12

Böckerna om Eadlyn Àr inte pÄ lÄnga vÀgar lika bra som böckerna om America. Jag kÀnner att jag inte blir lika fÀngslad i The Selection 4 och 5, som jag blir i bok 1, 2 o 3. Dock Àr the selection endÄ the selection, sÄ helt ok endÄ.