(47)

Drama

e-bok


LIKA SPÄNNANDE SOM FÖRFÖRANDE

I Sylvia Days sensuella thriller har agenten Marcus Ashford en krona att skydda, ett mord att lösa och en tidigare kÀrlek att vinna tillbaka.

London i slutet av 1700-talet. Marcus har aldrig kommit över Elizabeth, och nÀr det tvÄ Äter möts, Àr hon nybliven Ànka och i fara pÄ grund av en kodad dagbok som hennes make lÀmnat efter sig.

Det blir ett perfekt tillfÀlle för Lord Marcus att ta Lady Elizabeth under sitt beskydd och förföra henne till hon inser att han Àr hennes livs kÀrlek. Bland spionage och mordgÄtor möts de tvÄ i en sensuell kamp, dÀr alla vapen Àr tillÄtna.

"Perfekt för alla som Àlskar historiska romaner fyllda av fÀngslande passion och farlig dramatik."

American Library Association

"Supersexig lÀsning med en spÀnnande intrig."

Romance Reader at Heart

"Allt du nÄgonsin kan önska: vackra miljöer, starka karaktÀrer och hÀrligt erotiska kÀrleksscener."

A Romance Review

"Galet underhÄllande!"

Booklist

"En fantastisk författare!"

NBC

"Sylvia Day Àr bÀst i genren. Unik och oförglömlig."

Joyfully Reviewed

"Day Àr bÄde skicklig och bra pÄ att skapa sympatiska karaktÀrer."

Publishers Weekly

"En underbar berÀttelse! Den fÄr dig att skratta, grÄta och framförallt kÀnna att kÀrleken övervinner allt."

Love Romances

Sylvia Days författarskap har kallats ett spÀnnande Àventyr av Publishers Weekly och syndigt underhÄllande av Booklist. Hon har hedrats med Ätskilliga priser och samtidigt nÄtt toppen pÄ flera internationella bÀstsÀljarlistor, inklusive New York Times. NÀr Amazon introducerade sin författarrankning i slutet av 2012 hamnade Sylvia Day överst, med fler sÄlda böcker Àr nÄgon annan. Tidigare har Sylvia Day arbetat som lingvist för den amerikanska militÀrens underrÀttelsetjÀnst. Hon bor i Kalifornien, tillsammans med sin man och tvÄ barn.