(254)

Draken och Prinsessan, en guidad godnattsaga

ljudbok och e-bok


Det hÀr Àr den andra guidade godnattsagan om Neo och Moa. Kia berÀttar om en drake, en prinsessa, en vaggvisa, griskrokodiler och ett gnistrande vackert slott. Sagan varieras med avslappnade moment och successivt sÄ guidas barnen in i en trygg och skön avslappning för att sÄ smÄningom falla i sömn.

Tidigare guidade godnattsagor:

Sov gott lilla superhjÀlte

Draken och prinsessan

Neo den mörkrÀdda dinosaurien

Moa rÀvflickan

Neo och Moa

Den röda ballongen

Trollkarlen i borgen

Draken, prinsessan och griskrokodilen

Tomten, tomtan och pepparkakorna

Fröken mÄne fÄr hjÀlp

Äventyr pĂ„ djupt vatten

Drömmen i cyberspace

Det magiska tÀltet

Vulkanen som inte ville vakna

Det mytomspunna havet, del 1

Kia Temmes Ă€r verksam inom hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende för kropp, sjĂ€l och tanke som mentor, coach, inspiratör, författare, lĂ€keörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut. Hon har en holistisk syn pĂ„ hĂ€lsa kontra ohĂ€lsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för bĂ„de vuxna och barn, och hon har skrivit böckerna: ”Kraften i att leva medvetet, vĂ€ck ditt sanna jag”, ”LĂ€keörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek”. Hennes passion Ă€r att inspirera, guida och hjĂ€lpa mĂ€nniskor att öka sin medvetenhet och vĂ€xa inom hĂ€lsa personlig och andlig utveckling.

Kia videobloggar om medvetenhet pÄ sin YouTubekanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia Àr allt detta och mycket mera, men framför allt sÄ Àr hon mÀnniska, medmÀnniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjÀrta och nÀrvaro och hon brinner för att hjÀlpa mÀnniskor till högre medvetenhet.


UpplÀsare: Kia Temmes
LĂ€ngd:

4.3

254 recensioner

JoannaJoannaBannana

2024-01-07

rÀtt bra

Anonym

2023-10-05

dotter somna snabbt! och hon gilla den

Cilla

2022-08-19

Den var bra och jag somnade innan den slutade