(22)

Djuren i skogen

e-bok


Följ med ut i skogen tillsammans med Sarah Sheppard! Djuren i skogen tar ett personligt grepp pÄ skogens invÄnare och introducerar stora och smÄ djur för de minsta lÀsarna. Det Àr en spÀnnande stor och rolig bok dÀr man fÄr trÀffa olika vilda djurfamiljer och titta in i iden, bon och gryt. Hur bor egentligen en ekorre? Hur ser en myrstack ut inuti? Vart ska igelkotten flytta och varför sover paddan med sina fiender!?

I Djuren i skogen hÀnger man med coola dÀggdjur och energiska kryp under ett Är i naturen. Sarah Sheppards lÀtt förmÀnskligade djur har mycket att berÀtta, persongalleriet Àr charmigt och kul att lÀra kÀnna. Texter och bilder Àr fulla av spÀnnande fakta, skickligt inflÀtad i berÀttelserna. Tecknade seriestrippar, som Den objudna gÀsten Fru FÀsting och Knockad av kÀrlek Àr bara nÄgra av överraskningarna som vÀntar. Sarah Sheppards avspÀnda text-bild-berÀttande gör henne till en av vÄra mest intressanta och spÀnnande bilderboksmakare. LÀs och njut!

Sarah Sheppard har tidigare vunnit lÀsarnas hjÀrtan bland annat med sina fantasifulla dinosaurier. Nu Àr hon tillbaka för att berÀtta om skogen pÄ sitt eget humoristiska sÀtt. Djuren i skogen Àr första boken i en serie pÄ flera böcker.



4.4

22 recensioner