(188)

Dina vida vingar

ljudbok och e-bok


Efter att Saras mamma gÄtt bort kÀmpar hon för att axla rollen som den som hÄller ihop familjen och tar hand om sin omgivning. Men vid tjugofem Ärs Älder kÀnns uppgiften övermÀktig dÄ hon betalar hyran för sin pappa och yngre systers lÀgenhet medan hon sjÀlv bor hos sin Àldre syster och hennes man och tvÄ barn.

För att betala av skulderna som börjat hopa sig tvingas Sara hyra ut det gamla huset familjen köpte nÀr hennes mamma fortfarande levde, men nÀr Sara Äker dit för att vÀlkomna den nya hyresgÀsten fÄr hon en chock. För mannen som möter henne Àr killen hon gjorde slut med sju Är tidigare. Avslöjandet av en hemlighet splittrade dem, men nu Àr han tillbaka i hennes liv och Sara brottas med sina kÀnslor för den enda mannen hon nÄgonsin Àlskat.

Dina vida vingar Ă€r den fjĂ€rde och avslutande delen i romanserien I alla sina dagar. En serie om kĂ€rleken, tron och livet – inspirerad av klassiska berĂ€ttelser!

Hanna Christenson Àr en svensk författare och översÀttare frÄn StockholmsomrÄdet. Hennes mÄl Àr att skriva böcker som fÄr lÀsaren att somna med ett leende pÄ lÀpparna.


UpplÀsare: Hanna K Schmitz
LĂ€ngd:

4.0

188 recensioner

Mari

2024-03-06

För mycket religion och rÀtt trist story

Elisabet

2024-02-20

det var en bra bok

Judit

2024-01-20

Ännu en lyssning som pĂ„minner om en berĂ€ttelse i Bibeln, bra tycker jag!