(18)

Din superkraft och talang

ljudbok


VĂ€gledd meditation som tar fram dina superkrafter

Den hÀr vÀgledda meditationen kommer att hjÀlpa dig ta fram dina talanger, dina superkrafter och skapa positiva mentala bilder, allt för att du ska kunna leva fullt ut i alla omrÄden i ditt liv. Syftet med denna meditation Àr att hjÀlpa dig att ta fram just dina superkrafter genom att gÄ förbi dina begrÀnsningar och eventuella blockeringar för att du ska kunna skapa ett rikt och hÄllbart liv redan i dag - oavsett ditt nutida jag.

Du kommer att kunna se och uppleva att du redan idag har talanger som Àr dina superkrafter och att du lever i en vÀrld som Àr tillgÀngligt för dig och andra pÄ denna jord. Det överflöd som finns i vÀrlden Àr till för dig, för att du ska kunna skapa ett liv med genuin kÀrlek, god fysisk och psykisk hÀlsa, hÄllbar och hÀlsosam relation till dig sjÀlv och andra. Allt det hÀr finns tillgÀngligt och du kommer bli nÀrvarande till det nÀr du förstÄr vilka superkrafter du har.

Du kan med stor tillit njuta av denna meditation och glÀdjas Ät alla fördelar den för med sig till ditt liv, medan du sover eller vilar, det spelar ingen roll, du vÀljer.