(18)

Dimmornas dal

ljudbok och e-bok


"Ängeln utan vingar ska vĂ€xa upp hos mĂ€nniskorna. Men ett frö kommer att finnas i hans sjĂ€l och en dag ska fröet börja gro. DĂ„ kommer dimhjĂ€rtat att lockas tillbaka, och det Ă€r början till undergĂ„ngen: för med dimman följer en skymning som ska förmörka hela vĂ€rlden."

Tea har Àntligen hittat Gabriel, men han Àr sig inte lik och vill inte följa med hem. Han hör en röst som manar honom att söka efter sin pappa, den fÄr honom att ta sig in i Dimmornas dal. De som har vÄgat sig in i dimman har aldrig kommit tillbaka, men Tea mÄste. Nu gÀller det inte bara att hitta Gabriel - Tea kan bara rÀdda honom om hon lyckas stoppa den eviga skymningen.

Teas Àventyr fortsÀtter i en magisk vÀrld som befolkas av skednÀsor, olyckskorpar och pepparkakshÀxor; en vÀrld som skulle vara helt underbar om det inte var för den mystiska grÄdimman som breder ut sig. En gammal olycksbÄdande profetia hÄller ocksÄ pÄ att slÄ in, och det verkar som om Tea Àr den enda som kan stoppa undergÄngen.

Dimmornas dal Àr den andra delen i trilogin Skuggspelet. Med den Àr Maud Mangold tillbaka i fantasygenren, och hon Àr pÄhittigare Àn nÄgonsin.


UpplÀsare: Nina Zanjani
LĂ€ngd: