(15)

Dillstaligan: Hamsterkuppen

ljudbok


Jonathan, Bollan och Zasha har en tjuvliga ihop, Dillstaligan! Dillstas bÀsta och enda liga! Tills det plötsligt en dag dyker upp en annan liga i stan, som slÀnger ut Dillstaligan ur deras eget högkvarter! Men det Àr inte det vÀrsta, för kvar inne i högkvarteret blir Vickan, Bollans Àlskade hamster!

Zasha bryr sig inte sĂ„ mycket om Vickan utan oroar sig mest för lĂ€sken som ocksĂ„ blivit kvarlĂ€mnad. Jonathan förstĂ„r att nĂ„got mĂ„ste göras, det Ă€r dags att planera en kupp! För att ta sig in i högkvarteret och rĂ€dda Vickan behöver de bygga en stege pĂ„ baksidan, och för att göra det behöver de ”lĂ„na” plankor frĂ„n en byggarbetsplats i nĂ€rheten... Allt gĂ„r enligt plan, Ă€nda tills nĂ„gon fĂ„r för sig att de lĂ„nade plankorna Ă€r en del i den inbrottsvĂ„g som plĂ„gar staden. Men Dillstaligan Ă€r ju oskyldiga! Skummisarna som tagit över högkvarteret dĂ€remot, kan de ha nĂ„got med inbrotten att göra?

Böckerna om Dillstaligan bjuder pÄ fartfylld och spÀnnande lyssning för lÄgstadieÄldern, med mycket humor. "Hamsterkuppen" Àr den sjÀtte fristÄende boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.4

15 recensioner

Emil

2024-05-05

Den Àr bra och spÀnnande

Daniel

2023-10-18

Bra