(1537)

Dilemmat

ljudbok och e-bok


Det Àr Livias födelsedag, och hon har sitt livs stora fest för att kompensera för det bröllop hon inte fick. Alla hon Àlskar kommer att vara dÀr utom hennes dotter Marnie, som pluggar utomlands. Men trots att Livia Àlskar Marnie Àr hon i hemlighet glad att dottern inte kommer till festen. Det Àr nÄgot hon mÄste berÀtta för sin man Adam om Marnie, men hon vÀntar tills festen Àr över sÄ att de kan fÄ den hÀr sista lyckliga stunden.

Adam vill att allt ska vara perfekt för Livias skull, sĂ„ han har i hemlighet ordnat sĂ„ att Marnie kan komma hem och överraska henne pĂ„ födelsedagen. Under dagen fĂ„r han en fasansfull nyhet. Han mĂ„ste berĂ€tta för Livia, för hur ska han kunna lĂ„ta festen Ă€ga rum med tanke pĂ„ det han vet? Men Livia Ă€r sĂ„ lycklig och sĂ„ upprymd – och snart ska gĂ€sterna komma.

Dilemmat – hur lĂ„ngt skulle du gĂ„ för att ge nĂ„gon du Ă€lskar ett par sista timmars lycka?

”Smart, vanebildande och ovĂ€ntad, jag kunde inte sova förrĂ€n jag hade fĂ„tt veta sanningen 
 VĂ€ndningarna golvade mig! FullstĂ€ndigt fĂ€ngslande frĂ„n början till slut”

Claire Douglas

”En ny och beroendeframkallande stĂ€mma inom spĂ€nningslitteraturen”

Sophie Hannah

”En berĂ€ttelse om mörka hemligheter, med mysterier och spĂ€nning som byggs upp till ett fantastiskt ovĂ€ntat slut. Jag slukade den – jag kunde inte vĂ€nda blad fort nog”

Mel Sherratt

”Utmanar vĂ„ra förvĂ€ntningar pĂ„ hela genren psykologisk thriller”

The Guardian

”EnastĂ„ende thriller i Hitchcocks anda”

Publishers Weekly

B. A. Paris Àr författare till de internationella bÀstsÀljarna Bakom stÀngda dörrar, Sammanbrott och Ta mig tillbaka. Hennes böcker har snart sÄlt i 1,5 miljoner exemplar enbart i Storbritannien, och hon ligger pÄ New York Times bÀstsÀljarlistor liksom pÄ Amazons och iBooks. Hennes böcker har sÄlt i 38 lÀnder runtom i vÀrlden. Efter att i mÄnga Är ha bott i Frankrike har hon nyligen flyttat hem till England. Hon har fem döttrar.


UpplÀsare: Hanna K. Schmitz
LĂ€ngd:

3.5

1537 recensioner

Rose-Marie

2024-02-09

LÄngtrÄkig och oengagerad upplÀsare

Gunilla

2024-02-04

JĂ€ttebra

josefin

2024-02-01

Har nyss upptĂ€ckt Paris böcker och lyssnat pĂ„ alla en efter en. Är dock förvirrad över att denna har mottagit sĂ„ mycket bra kritik dĂ„ den enligt mig var den sĂ€msta av böckerna