(4)

Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad

ljudbok och e-bok


“En bok i tiden och sĂ„ viktig. Författaren gĂ„r direkt frĂ„n ord till handling och balanserar med vetenskap. Respektfullt lyfter hon exempel och situationer sĂ„ att lĂ€saren kan kĂ€nna igen sig, och dĂ€rmed nĂ„r hon fram. Det handlar om allas vĂ„r hĂ€lsa nu och framĂ„t. Rekommenderar varmt denna bok.”

Susanne Steenhouwer, Leg Fysioterapeut, ergonom och beteendevetare

Den hÀr boken Àr för dig som vill fÄ mer energi, bÀttre sömn och en lugnare hjÀrna. Den Àr för dig som vill ha bÀttre relationer och kanske upplever att personer i din nÀrhet tillbringar för mycket tid online. Eller Àr det du sjÀlv som vill minska din uppkopplade tid?

Det hÀr Àr en bok utan mÄsten men med en massa inspiration och verktyg för att skapa en digital balans dÀr det gÄr att anvÀnda den moderna, uppkopplade tekniken men samtidigt mÄ bra och fÄ tid över för det som kÀnns viktigt i livet.

Jeanette Juhnestam driver företaget Din balans. Hon har Àgnat de senaste 25 Ären Ät att inspirera andra till att hitta mer ÄterhÀmtning och bÀttre balans i livet, nÄgot hon gör genom olika hÀlsoprojekt och förelÀsningar. Jeanette Àr ocksÄ en av författarna i antologinTips frÄn coachen 1.

digital-balans.se

“En liten, stor bok som Ă€r proppfull av reflektioner, vardagsexempel och vetenskapliga fakta. Allt presenterat pĂ„ ett vĂ€lskrivet och lĂ€ttförstĂ„eligt sĂ€tt. Boken inspirerade mig pĂ„ ett vĂ€nligt och respektfullt sĂ€tt till att fundera över hur mina egna val och min livskvalitet kan relateras till mina digitala vanor/ovanor.”

Elisabet Karlsson, HĂ€lsopedagog

“PĂ„ ett klarsynt, reflekterande och lĂ€ttsamt sĂ€tt blandar författaren Jeanette Juhnestam vetenskap och uppmuntrande frĂ„gestĂ€llningar som bjuder in till perspektiv kring vĂ„ra digitala vanor. Hur kan var och en av oss hjĂ€lpa oss sjĂ€lva till en personlig digital balans som fungerar för oss i vĂ„r egen vardag?”

Frida Helsing Ohlsson, YogaKloster