(37)

Diamantens hemlighet

ljudbok och e-bok


En hetlevrad grek, en kvinna med siktet instĂ€llt pĂ„ hĂ€mnd, och en diamant vĂ€rd att kĂ€mpa för 


Brandizi-diamanten har funnits i Kyriacou-familjen i generationer. Nu har familjens slĂ€ktklenod kommit pĂ„ avvĂ€gar och Nikos mĂ„ste göra allt för att fĂ„ tillbaka den. Men Angie, kvinnan som har den i sin Ă€go, visar sig omedgörlig. Hon vĂ„rdar diamanten som ett minne efter sin döda syster. Hennes vrede mot Nikos – som hon anklagar för systerns död – fĂ„r henne att ge honom ett minst sagt ovanligt ultimatum: Vill han ha tillbaka sin dyrbara juvel mĂ„ste han gifta sig med henne! Men Nikos Ă€r inte den som bara finner sig i en kvinnas nycker. Han vet ocksĂ„ vad han vill ha 


SARAH MORGAN Àr en brittisk författare till mer Àn 80 romance- och feelgoodromaner, som har sÄlt i över 21 miljoner exemplar vÀrlden över. Hon Àr utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London.

Diamantens hemlighet Àr hÀrlig romance och en del av HarperCollins satsning pÄ att ge ut ett urval av Sarah Morgans bÀsta romance som ljud- och e-böcker.


UpplÀsare: Emma Vinge
LĂ€ngd:

3.8

37 recensioner

Malin

2024-05-03

Man blir bara arg nÀr man lÀser sÄnt hÀr. Slutade lÀsa vid första sexscenen (eller vÄldtÀkten, för hon ville dÄ inte förrÀn han utövat viss pÄtryckning).

Maria

2024-05-02

Riktigt vidrigt!! Tro inte att detta Àr en feelgood!!! I över 4 timmar gÄr boken ut pÄ att mannen förnedrar en kvinna utan styrka och sjÀlvkÀnsla som kryper som en hund!!