(325)

Det tredje offret

ljudbok och e-bok


Han Ă€r bara 13 Ă„r – kan han vara en mördare?

Det Àr en helt vanlig dag i den lugna, idylliska smÄstaden Bakersville. PÄ ett ögonblick utplÄnas friden. NÄgon har tagit med ett vapen till skolan och börjat skjuta ner folk. Skrikande och grÄtande elever försöker hitta försvunna kamrater och lÀrare. Det Àr blod överallt.

Till slut hittar man den skyldige. Han kommer ut frÄn en av skolsalarna, likblek och med en pistol i var hand. Alla har varit övertygade om att gÀrningsmannen Àr en galning som inte hör hemma i trakten, men den som hÄller i skjutvapnen Àr sheriffens unge son.

Det verkar otroligt, men allt tyder pÄ att en trettonÄrig pojke Àr skyldig till det grymmaste som nÄgonsin hÀnt i Bakersville 


"Riktigt bra lÀsning" - Library Journal

"En fantastisk spÀnningsroman." - Los Angeles Times

"Otroligt vÀlskriven" - Booklist

"MĂ€starinnan av thrillers" - Boston Globe

Lisa Gardner gav ut sin första roman nÀr hon var 20 Är gammal. 1993 tog hon examen vid University of Pennsylvania. Under tvÄ Är arbetade Lisa som konsult pÄ ett företag och skrev samtidigt sju romaner som gjorde henne till en efterfrÄgad författare. Nu skriver hon pÄ heltid i sitt hem i Boston.


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd:

3.8

325 recensioner

Lena

2023-07-30

Vill inte lÀsa

Lisa

2023-06-06

Bra bok, men översÀttningen var under all kritik, det var sÄ mycket felstavningar och felskrivningar att jag misstÀnker google translate. Pinsamt att slÀppa fram av förlaget.

Benke

2023-05-15

Boken i sig var bra. Men otroligt irriterande med alla felstavninga Varendar gÄng ordet börjar dök var det stavat med l istÀllet för r, DÄlig korrekturlÀsning En massa Ä och À utan prickar över, detta förtog lÀsupplevelsen