(10)

Det sista andetaget

e-bok


FrÄn en ny och beaktansvÀrd författarröst kommer ett kÀnslomÀssigt gripande drama om en kvinna som riskerar livet för att ta reda pÄ den förödande sanningen om sin familj.

Det Àr krisexperten och hjÀlparbetaren Gia Andrews uppgift att bege sig till katastrofer överallt i vÀrlden. Ett perfekt jobb för nÄgon som vill hÄlla sina personliga problem pÄ avstÄnd. Sexton Är tidigare blev hennes pappa dömd till livstids fÀngelse för det brutala mordet pÄ hennes styvmor. Sjuk i cancer har han nu kommit hem för att dö, och som ansvarig för hans vÄrd mÄste Gia förlika sig med hans skuld.

Gia Ätertar motvilligt rollen som dotter till stadens mest beryktade mördare. I praktiken innebÀr det att stÄ ut med demonstranter pÄ grÀsmattan utanför huset och journalister som förvandlar tragedin till förstasidesnyheter. Att ÄtervÀnda till smÄstaden i Tennessee tvingar henne att ta itu med relationer som runnit ut i sanden och kaoset som fick henne att flytta. Mitt i allt ger bartendern Jake henne den kÀnslomÀssiga fristad hon sÄ vÀl behöver.

Allteftersom det förflutna nystas upp slits Gia mellan berĂ€ttelserna som alla runt omkring henne tagit för sanning i sĂ„ mĂ„nga Ă„r. Men i slutĂ€nden kan det visa sig att sanningen – och de lögner som föregick den – har mer fruktansvĂ€rda konsekvenser Ă€n hon nĂ„gonsin kunnat förestĂ€lla sig ...