(387)

Det mystiska paketet

ljudbok och e-bok


Max och Penny Àr superbra pÄ att lösa mysterier! Och det Àr tur för det hÀnder en hel del skumma saker pÄ deras skola.

Klassen har Äkt ivÀg pÄ en utflykt till ett museum. Inne pÄ museet Àr alla djuren döda. Fast de ser levande ut, och det luktar lite konstigt. NÀr det Àr dags att Àta matsÀck ser Max och Penny att museets vakt i smyg ger en tant ett paket och fÄr 1 000 kronor av henne. SÀljer han saker som tillhör museet? Det tÀnker skoldeckarna ta reda pÄ!

Skoldeckarna Àr en lÀttlÀst serie av författaren Lena Lilleste och tecknaren Lena Forsman. Böckerna har kort och lÀsvÀnlig text, spÀnnande handling och massor av fÀrgstarka bilder. SjÀlva berÀttelserna Àr skrivna med smÄ bokstÀver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstÀver. Man kan alltsÄ öva lÀsning pÄ tvÄ nivÄer. Och det bÀsta av allt: Det Àr sÄ spÀnnande att man glömmer att man övar!



4.2

387 recensioner

Tova

2024-04-17

Lyssnar med min 6-Äriga dotter och fÄr en chock nÀr jag hör ordet knark. Min dotter hade aldrig hört ordet innan och jag tycker hon kÀnns lite för ung för att behöva veta vad ordet betyder ocksÄ. SÄ trÄkigt att man inte kan lyssna pÄ en bok för barn mellan 6-9 Är utan att den innehÄller ordet knark, man hade kunnat sagt vad som helst istÀllet. Sjukt!! och sÄ besviken.

Elvira

2020-10-28

Jag Àlskar sÄnna böcker! Fast jag Àr nio Är!

Sophie

2020-10-11

Den var bra