(13)

Det ljuva livet / Bara din

e-bok


Det ljuva livet

Testamentet Àr glasklart: Mitch mÄste fÄ vÄrdnaden om sin halvbror för att familjeförmögenheten inte ska gÄ förlorad. Enkelt, en stor summa pengar och Carly Corbin kommer att vara ett minne blott. Men Carly Àr inte intresserad av Mitchs förslag, inget kan fÄ henne att skiljas frÄn sin systerson. Inte heller vill hon att lille Rhett ska gÄ miste om sin del av arvet, sÄ nÀr hon blir inbjuden att bo med pojken pÄ Kincaid Manor kan hon inte sÀga nej. Ett beslut som fÄr oanade konsekvenser nÀr mamma-pappa-barn-leken plötsligt blir allvar.

Bara din

Han vill inte att hon ska minnas 
 Olyckan har fĂ„tt Belinda att tappa minnet, och det passar Luc perfekt. Efter sjukhusvistelsen för han sin nyblivna fru till Tautara Estate, dĂ€r han ska se till att hon blir den hustru han behöver vid sin sida.

Belinda kommer bara ihĂ„g fragment av sitt tidigare liv, men en sak stĂ„r klar för henne – kĂ€nslorna för Luc. De Ă€lskar passionerat, men Ă€ndĂ„ kĂ€nns det som om nĂ„got saknas. Sakta men sĂ€kert Ă„terfĂ„r hon minnet. DĂ„ förĂ€ndras tillvaron som i ett slag!