(43)

Det gudomliga ljuset

ljudbok och e-bok


Sacha, dotter till en fattig kyrkoherde, fÄr besök av sin kusin lady Deirdre Lang, en firad skönhet i Londons salonger. Deirdre berÀttar att hon Àr hemligt förlovad med hertigen av Silchester och att han har blivit blind efter en olycka. Egentligen borde hon ha Äkt till honom, men salongerna lockar mer, sÄ hon övertalar Sacha att Äka i hennes stÀlle. Sacha gör allt för att muntra upp hertigen och spelar skickligt rollen som Deirdre tills hertigen en dag ger henne ett besynnerligt och skrÀmmande förslag ...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


UpplÀsare: Monica Einarson
LĂ€ngd: