(3)

Det dolda uppenbara

ljudbok och e-bok


Vera lever ett till synes vanligt liv med ett bra jobb och fina vÀninnor men inombords hÄller hon pÄ att falla sönder. UppvÀxten hos den strÀnga farmodern har lÀmnat henne med en kÀnsla av utanförskap och sjÀlslig tomhet. Allt oftare funderar hon över meningen med livet. Hon vill öppna sig för nya kollegan Titus, men vet inte om hon vÄgar.

SĂ„ trĂ€ffar hon Robert och hoppet vĂ€cks. Han har allt hon kan önska förutom den lilla detaljen att han bara existerar i hennes drömmar. De möts pĂ„ symboliska platser i naturen som alla bĂ€r budskap om livets skatter. Drömmarna ruckar Veras vĂ€rldsbild och synen pĂ„ hennes egen existens. Hur ska hon fĂ„ ihop de tvĂ„ vĂ€rldarna – till en som dessutom fungerar?

Det dolda uppenbaraÀr en psykologisk roman och, för den som vill, en vÀgledning i konsten att hitta hem till sig sjÀlv, pÄ riktigt.

Elenor Thelander Ă€r född 1969 i Jönköping men har bott i Ängelholm under hela sin uppvĂ€xt. Idag bor hon i Munka-Ljungby. Hon Ă€r i grunden röntgensjuksköterska med expertis inom magnetkameror, men har pĂ„ senare Ă„r skolat om sig till mental trĂ€nare, livscoach och ledarutvecklare och hjĂ€lper numera mĂ€nniskor med sjĂ€lvledarskap pĂ„ olika sĂ€tt.


UpplÀsare: Anna Jönsson
LĂ€ngd: