(111)

Den tomma stolen

ljudbok och e-bok


Tredje boken i den hyllade thrillerserien om Lincoln Rhyme

»Den bÀsta psykologiska thrillerförfattaren av dem alla.« The Times

»Deaver Àr en mÀsterlig historieberÀttare.« Daily Express

Lincoln Rhyme Àr utled pÄ sina förlamande skador, och har dÀrför - tillsammans med sin kollega och livspartner Amelia Sachs - rest till en klinik i North Carolina för att genomgÄ en riskfylld, experimentell operation. Det skulle kunna göra honom lite bÀttre, men det skulle ocksÄ kunna döda honom.

Men innan han fÄr en chans att genomgÄ operationen anlitar den lokala polismyndigheten dem bÄda till ett chockerande kriminalfall. De mÄste nu ta full hjÀlp av sina rÀttsmedicinska kunskaper för att försöka spÄra den psykotiske unge man som blivit kÀnd som »Insektspojken«.

En katt-och-rÄtta-lek inleds bland North Carolinas ödsliga trÀskomrÄden, och att sÀtta fast den svÄrfÄngade tonÄringen tycks vara den stora utmaningen. Men allt förÀndras nÀr Amelia - till skillnad frÄn Lincoln - blir övertygad om pojkens oskuld.

I översÀttning av Hans Nordmark.

JEFFERY DEAVER Àr den bÀstsÀljande kriminalförfattaren bakom serien om den före detta NYPD-polisen och numera rÀttsmedicinske konsulten Lincoln Rhyme. Deavers böcker har sÄlt i över 50 miljoner exemplar och han har nominerats till sju Edgar Awards. Den tomma stolen Àr tredje boken i serien om Lincoln Rhyme, vars första del, I samlarens spÄr, Àven blivit Hollywoodfilm med Denzel Washington och Angelina Jolie i huvudrollerna.

»VÀrldens skickligaste thrillerförfattare.« Daily Telegraph


UpplÀsare: David Book
LĂ€ngd:

4.0

111 recensioner

Gunnel

2024-01-22

LÄngdragen o mÄnga personer att hÄlla reda pÄ. För mÄnga ord. Blev besviken.

Monika

2023-11-21

TÀnkte betyget 5 först. Men lite för mÄnga turer.

micke

2023-08-17

lite spÀnnande