(126)

Den som tiger

ljudbok och e-bok


Ivo och Iselilja Àr nÀstan framme vid resans mÄl nÀr deras vÀg plötsligt korsas av tvÄ mystiska ryttare. Efter en lÄng och mödosam resa, mÄste de nu stÀlla sig frÄgan: Har de verkligen rest sÄ lÄngt bara för att bli upphunna nu? Eller döljer dessa frÀmlingar ett djupare motiv bakom sitt plötsliga upptrÀdande?

Mitt i denna osĂ€kerhet kĂ€mpar Oleanna med en egen inre strid efter att ha sett Miriams mördare i en dröm. Alexander Ă€r skeptisk och utmanar genast hennes anklagelse – hur kan nĂ„gon som stod Miriam sĂ„ nĂ€ra vara kapabel till en sĂ„dan brutal handling? Men Oleanna brottas inte bara med mysteriet kring mordet; hon kĂ€mpar Ă€ven med att förstĂ„ Alexanders kĂ€nslor för henne och Ă€r fast besluten att bryta igenom hans försvarsmurar.

Borta pĂ„ prĂ€stgĂ„rden avslöjar en ovĂ€ntad upptĂ€ckt att Louise inte Ă€r ensam om att ge efter för sina begĂ€r. Men det Ă€r inte bara begĂ€ret som rör sig i det tysta – mörka rykten kretsar kring Angus. Varför talar folk illa om honom och varför vill man inte att han följer i sin farbrors fotspĂ„r?


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

4.3

126 recensioner

Ulrika

2024-04-15

vÀntar med spÀnning pÄ nÀsta bok.

christel

2024-04-15

Bra som de andra böckerna đŸŒșđŸŒșđŸŒșđŸŒș

Lina

2024-04-15

Toppenserie. Hoppas resten kommer snarast.