(17)

Den sista striden

ljudbok och e-bok


I den tredje och avslutande boken om familjen Staafsbro finns bara en broder kvar som ensam stĂ€lls mot sina egna demoner och mot familjens fiender i halsbrytande scener. De mĂ„nga uppgörelserna pĂ„verkar vĂ€rldens börsmarknader, skakar om den italienska maffian, orsakar ett mord pĂ„ en nordisk statsminister och slutar dĂ€r allt en gĂ„ng började – i den lilla skĂ„nska byn Ballingslöv.

Angelique Bonett stÀlls inför utmaningar av nÀrmast episka mÄtt. Hur lÀnge ska hon orka kÀmpa vidare?

Tempot i berÀttelsen Àr det högsta möjliga och bjuder lÀsaren pÄ alla kÀnslor pÄ en och samma gÄng. Allt frÄn de brutala och nÀrmast bestialiska morden till de flirtiga kÀrleksmötena mellan nÄgra av karaktÀrerna.

Ansons högintensiva trilogi om familjen Staafsbro stÀller inte goda mÀnniskor mot onda. IstÀllet berÀttar han om att ont och gott lever i oss alla. PÄ gott och pÄ ont.


UpplÀsare: Helena Zetterman
LĂ€ngd:

4.2

17 recensioner

Tina-Marie

2023-04-27

BÀsta boken i trilogin. Man ville inte att den skulle ta slut och det hÀnder verkligen nÄgonting hela boken igenom. Jag gillar Àven att det Àr samma upplÀsare och hon gör trilogin jÀttebra.

Linda

2023-04-23

Sista delen av trilogin var pÄ nytt en berg- och dalbanetur, om Àn att jag lite lÀttare kunde urskilja och ana vad som komma skulle. SpÀnning, thriller och humor blandat med dialog kring samhÀllsfrÄgor och problem vi brottas med. Tack för resan, om Àn att jag tycker att den tog slut för tidigt.

Sofia

2023-04-22

Som jag skrivit tidigare sÄ ger jag högsta betyg pga det annorlunda sÀttet dessa tre böcker Àr skrivna pÄ. Som att titta pÄ en film som gÄr i ett rasande tempo med massor av överraskningar och tÀnkvÀrda scenarion. Det blev aldrig trÄkigt och jag vÀntade otÄligt pÄ andra och tredje boken. Nu Àr sagan tydligen slut och jag kan bara hoppas att författaren slÀpper fler böcker i framtiden Àven om just denna historia Àr klar. (Jag kan dock lÀtt tÀnka mej ca 7 böcker som fortsÀttning pÄ dessa, hehe.) NÄvÀl, tack till Anson för förmÄgan komma pÄ denna hissnande historia och fÄ ner den pÄ papper samt till alla som gjorde dessa böcker tillgÀngliga.