(10)

Den sista pandemin - Del 3. Storstaden

ljudbok


I denna sista del av tre - om forskarna Jacob och Ann som flyr Storstaden och pandemin - följer vi nu resan tillbaka frÄn livet i fÀboden och herrgÄrden tillbaka till civilisationen. Till ett samhÀlle dÀr överlevande Àr skrÀckslagna och barn blivit förÀldralösa.

MÄlet för Jacob och Ann Àr att kunna ÄtervÀnda till Storstaden och fortsÀtta sitt arbete pÄ laboratoriet. DÀr möter de ett samhÀlle som har skakats i sina grundvalar; en dödsstad dÀr de överlevande har tagit till vapen för att skydda sig frÄn smittade.

Kommer den starka kĂ€nsla av samhörighet som utvecklats med den ursprungliga gruppen bestĂ„? Och kommer hoppet om en framtid leva kvar 
?

Den sista pandemin Àr en högaktuell berÀttelse man snabbt fÄngas av och som vÀcker mÄnga kÀnslor runt den tid vi nu lever i.

Del 3 – Storstaden Ă€r en uppföljare av Del 1 – FĂ€boden och Del 2 – HerrgĂ„rden.

Författaren, Magdalena Stjernberg, tar oss med pĂ„ en resa som Ă€r kusligt nĂ€ra Corona-pandemin som drabbat oss alla och hĂ„ller vĂ€rlden i ett fast grepp. Hon Ă€r arkeolog och har doktorerat i Ă€mnet ”Farsoter under förhistorisk tid”.

Magdalena har tidigare gett ut PenselgÀnget (2011) och DÄrarna i Hönshuset (2016)

Den sista pandemin Àr en serie i 3 delar.


UpplÀsare: Lars Winclair
LĂ€ngd:

3.7

10 recensioner

inger116

2021-03-01

Va???? Del 2 igen !!! Gör om gör rÀtt

majs.lof

2021-02-28

Fel del ? Detta Àr del 2 , .. vill lyssna pÄ del 3