(78)

Den maskerade gentlemannen

ljudbok och e-bok


Det Àr december i London och en fruktansvÀrd storm rasar. En maskerad gentleman har gjort det till sin livsuppgift att rÀdda gatubarn ur misÀren och ge dem ett bra liv pÄ sitt barnhem. NÀr dagen gryr kÀmpar lord Rupert Lancaster i överhuset för samma barns vÀlfÀrd.

Samtidigt hjÀlper den ensamstÄende mamman Poppy Parker Londonborna med naturlÀkemedel, och för att utöka sin inkomst skriver hon romantiska serier. Poppy hör ryktena om den maskerade gentlemannen och diktar passionerat om var den ökÀnde mannen befinner sig i sina berÀttelser.

En natt, nÀr en snöstorm tömt Londons gator, knackar det plötsligt pÄ Poppys dörr...

Den maskerade gentlemannen Àr den första boken i den historiska romanserien "En skandalös affÀr", dÀr vi möter en ovanlig och spÀnnande grupp karaktÀrer i början av 1800-talet. Serien fortsÀtter med "Den försvunna professorn", dÀr vi kommer att dyka Ànnu djupare in i Londons undre vÀrld av förbjuden kÀrlek, katakomber och hemliga broderskap.



3.6

78 recensioner

Anna

2023-12-27

Som McDonalds, dvs. man vet vad man fÄr. Inget sticker ut och man behöver inte engagera alltför mÄnga hjÀrnceller i lyssnandet. Med en timme kvar av boken vill man kanske gÄ direkt till epilog 1 och 2, av vilka epilog 2 Àr intressantast. Jag valde hastighet x1,4. Inte störtförtjust i upplÀsarna.