(0)

Den magiska falken 2: Den fastkedjade falken

e-bok


Monica, Sigurd och Sandra gör ett nytt försök att hitta prins Carvallos hemvÀrld, Xintra, och föra honom dit. NÀr de Äker denna gÄng hamnar de dock i en vÀrld som mer liknar jorden Àn Xintra, och innan de vet ordet av sÄ har prinsen blivit tillfÄngatagen av ondskefulla goblins.

Monica, Sigurd och Sandra börjar genast att planera hur de ska kunna befria sin vÀn, men goblinsen Àr smartare Àn de rÀknat med och rÀddningsaktionen blir svÄrare Àn de nÄgonsin kunnat förestÀlla sig.

FörvÄningen Àr stor nÀr Monica, Sigurd och Sandra ser en vacker falk landa i sin trÀdgÄrd, och förvandla sig till en prins. Han presenterar sig som prins Carvallo, och tar med de tre flickorna pÄ ett Àventyr för att finna den vÀrld han kommer frÄn.

Peter Gotthardt (f. 1946) vÀxte upp i Köpenhamn i ett lÀsande hem. Intresset för böcker fortsatte under uppvÀxten och han lÀste allt han kom över. Senare studerade han sprÄk och blev bibliotekarie pÄ ett barnbibliotek. Numera Àgnar han all sin tid Ät att skriva egna böcker.