(1025)

Den lilla strandbutiken i Cornwall

ljudbok och e-bok


Claudia har aldrig Ängrat beslutet att lÀmna sitt trasiga Àktenskap och kontorsjobb i London för att istÀllet slÄ sig ned vid havet i ljuvliga Cornwall. HÀr har hon byggt ett nytt sammanhang med vÀnner som med tiden blivit som en familj, och hon har dessutom den uppstudsiga katten Pudding vid sin sida. Varorna som Claudia sÀljer i sin lilla strandbutik sprider glÀdje till bÄde stamkunder och turister. Livet har helt enkelt fÄtt en lika sjÀlvklar som harmonisk rytm och kunde inte vara bÀttre.

Till en dag dĂ„ Ă€nkemannen Jason och hans tonĂ„rsdotter Millie flyttar till byn. Claudia och Millie finner snart varandra men Jason Ă€r skeptisk till deras vĂ€nskap och drar sig inte för att sĂ€ga vad han tycker. Snart hopar sig orosmolnen pĂ„ Claudias tidigare sĂ„ lugna himmel – men kanske Ă€r det trots allt nĂ„got som saknats?


UpplÀsare: Katharina Cohen
LĂ€ngd:

3.7

1025 recensioner

Lizette

2024-04-06

Den hÀr gillade jag!

Anonym

2024-04-01

För mycket new age-flum för min smak. Sedan passar huvudpersonerna inte ihop överhuvudtaget. Alla brÄk och missförstÄnd Àr bara en följd av det. Attraktion utan ömsesidig repekt Àr inget att bygga att förhÄllande pÄ.

Carolina

2024-03-18

Töntiga "problem" och löjlig historia.