(0)

Den gudomliga restaurangen

e-bok


Församlingarna i vÄrt land minskar i storlek och allt fler lÀggs ner. Men det behöver inte vara sÄ, det finns en annan vÀg att ta. Den Gudomliga Restaurangen Àr en bok som introducerar tanken pÄ förnyelse pÄ ett nytt sÀtt. Boken vill utmana vÄr fantasi och se pÄ församlingen ur en ny synvinkel, fylld av möjligheter.

Boken vill ge ett annorlunda sÀtt att nÀrma sig tanken pÄ förÀndring och gör detta genom ett stort antal praktiska övningar pÄ olika nivÄer. Samtidigt knyter boken an till de traditionella församlingsutvecklingsmodellerna sÄsom styrkefokuserad undersökning och naturlig församlingsutveckling.

Den Gudomliga Restaurangen Àr en bok fylld av möjligheter och kan anvÀndas pÄ mÄnga olika sÀtt, i sin helhet eller valda delar.

Den gudomliga restaurangen Àr en praktisk bok om församlingsutveckling, sÀrskilt riktad till pastorer eller andra församlingsledare, för alla som vill se sin församling vÀxa och utvecklas. Det Àr ocksÄ en bok som fungerar vÀl pÄ bibelskolor och pÄ ledarkurser, samt i församlingens ledarutveckling. I denna bok finns mycket matnyttigt i form av praktiska tips, diskussionsfrÄgor och mÄnga olika praktiska övningar för olika sammanhang. Det hÀr Àr en intressant, relevant och viktig bok för Sveriges församlingar, oavsett samfundstillhörighet.

EPUB3: Reflowable