(114)

Den frusna polisen

ljudbok och e-bok


Sedan kriminalkommissarie Frank Mobergs hustru ovÀntat gÄtt bort ett halvÄr tidigare, har Frank hÄrdnackat vÀgrat att prata med företagshÀlsovÄrdens psykolog. IstÀllet begraver han sig i arbete och oroar sig samtidigt för sin sÀvliga och nÄgot överviktiga bassett, Betty, som Àr ensam hemma pÄ dagarna.

NÀr Franks gamle far, Gösta, ringer i panik och hasplar ur sig att han gjort ett makabert fynd i en av andelsfrysarna i Glemmingebro blir det startskottet pÄ Franks jakt efter en kallblodig mördare som hemvant rör sig pÄ Ystads pittoreska kullerstensgator. DÄ Frank har en personlig koppling till offret bestÀmmer han sig för att ta hand om utredningen pÄ egen hand och lÀmnar in polisbrickan med förevÀndningen att han vill gÄ i pension ett Är tidigare Àn planerat.

I samma veva flyttar hans vuxna dotter hem efter en uppslitande skilsmÀssa och hans och dotterns relation blir allt annat Àn friktionsfri. NÀr sedan Gösta brÄdstörtat lÀmnar Àldreboendet Lyckan för att Àven han flytta in till Frank, Àr katastrofen nÀra.

"Den frusna polisen" Àr den första delen i Ystadmorden, en ny deckarserie av författarduon bakom Mord i Falsterbo, Christina Olséni och Micke Hansen.



4.0

114 recensioner

Eva

2024-05-09

Vissa detaljer upprepas lite för mycket men sjÀlva storyn Àr helt ok

Maria

2024-04-21

TrĂ„kigt.. hade sett fram emot en lĂ€ttsam underhĂ„llning men Reine Brynolfsson förstör det helt!! Saknar Anton Körberg.. Att framföra den hĂ€r typen av berĂ€ttelse passar inte Reine alls!! Tveksamt om jag ens orkar lyssna igenom den😞 lĂ€ser extremt trist..

Lotta

2024-03-17

Älskar Ă€ven denna nya bekantskap â˜ș