(0)

Demonen

e-bok


”Cecilia Rojek har lyckats fĂ„ till en fĂ€ngslande och vĂ€lskriven fortsĂ€ttning pĂ„ förra boken.” @rolands.boktips

”... Åh sĂ„ bra den Ă€r. Att lĂ€sa var som att se pĂ„ film. Cecilia lyckas verkligen göra berĂ€ttelsen spĂ€nnande, lĂ€skig och mysig pĂ„ en och samma sida ..." @lindahjerthaxelsson

En demon att kÀmpa emot, en legend om en inmurad munk och en sekt som verkar ha kopplingar till djÀvulen? Vad har Tuva gett sig in i? Det hela startar med att det börjar en ny kille i Tuvas klass - Aston. Det visar sig att han, liksom Tuva, har spöksyn. De har bÄda en förmÄga att fÄ kontakt med övernaturliga fenomen.

Tillsammans ger de sig ut pÄ jakt efter en skatt med guldpengar, som sÀgs ha gömts av en munk nÄgonstans i de underjordiska gÄngarna under Gamla stan i Stockholm. I sitt sökande vÀcker de en demon och dras in i farliga hÀndelser. De mÄste fullfölja vad de har pÄbörjat för att undvika att bli besatta. Men varför leder spÄren till Stiernkranska huset, dit Tuva flyttade förra sommaren? Demonen Àr andra fristÄende delen i en planerad trilogi (Spöksyn) om Tuva Hjelte och hennes förmÄga att se spöken. En skrÀck- och relationsroman för 9-12 Är.

CECILIA ROJEK vÀver samman nutid med dÄtid, skrÀck, spÀnning, relationer och mystik.