(10)

De maktfullkomliga

e-bok


En idyllisk stuga. Ett osannolikt sjÀlvmord. En sammansvÀrjning som hotar att avslöja mörka hemligheter pÄ justitiedepartementet.

Det har gĂ„tt tre mĂ„nader sedan Quinn Harlowe lĂ€mnade den pressade atmosfĂ€ren pĂ„ justitiedepartementet för att arbeta som oberoende konsult och fĂ„ mer kontroll över sitt liv – kanske till och med fĂ„ ett liv. Men lyckoruset över den nya tillvaron blir kortvarigt nĂ€r Quinn hittar sin vĂ€n och före detta kollega Alicia Miller död i vattnet utanför sin stuga vid havet. SjĂ€lvmord? Quinn Ă€r tveksam.

NĂ€r hon börjar undersöka saken pĂ„ egen hand mĂ€rker snart Quinn att nĂ„gon följer varje steg hon tar. Huck McCabe pĂ„stĂ„r att han Ă€r livvakt pĂ„ Breakwater Security, ett privat sĂ€kerhetsföretag belĂ€get pĂ„ inhĂ€gnat omrĂ„de i nĂ€rheten av Quinns stuga. Quinn misstĂ€nker att han ljuger, men kan inte ens ana sig till sanningen: McCabe Ă€r en agent som arbetar undercover med att försöka nĂ€stla sig in i ett nĂ€tverk med vĂ„ldsamma medborgargardister – samma mĂ€nniskor som Quinn har identifierat. Förenade av ett gemensamt mĂ„l mĂ„ste Quinn och McCabe ta sig an en kamp pĂ„ liv och död ... en kamp de vet kan leda till katastrof.