(112)

De likas lek

ljudbok och e-bok


En ung flicka faller frÄn en balkong. Var det verkligen en olycka eller Àr det nÄgon som vill tysta henne?

NĂ€r Liv och hennes dotter Stella Ă€rver en vĂ„ning pĂ„ Karlaplan ser de Ă€ntligen en chans att glömma sitt destruktiva liv i Sydafrika och börja om pĂ„ nytt i Stockholm. Men det gĂ„r inte sĂ„ lĂ€tt som de hoppats att smĂ€lta in i Östermalmslivet. Snart ökar friktionerna mellan dem och deras nya vĂ€nner och det förflutna hinner i kapp. Stella hoppas att en middag pĂ„ hennes 15-Ă„rsdag ska göra allt bĂ€ttre, men den slutar i kaos och den trygga tillvaro de kĂ€mpat för tycks mer avlĂ€gsen Ă€n nĂ„gonsin.

De likas lek Àr en spÀnningsroman om kampen att behÄlla den perfekta ytan till vilket pris som helst och om konsekvenserna nÀr fasaden till slut ÀndÄ spricker.


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

3.8

112 recensioner

Jenny

2021-11-08

Boken var spÀnnande. Men jag som Àr utbrÀnd reagerade pÄ att namnen varierade. Trodde först att jag var mer virrig Àn vanligt m men nu ser jag att Àven andra upptÀckte detta. Konstigt att det blivit sÄ. Irriterande.

Anette

2021-11-08

Jag valde att lyssna pÄ den hÀr boken i stÀllet för att lÀsa den. Boken handlade om kampen för att behÄlla en perfekt yta. Men det perfekta riskerade ÀndÄ alltid att till slut komma fram. Lite irriterande tyckte jag det var att huvudpersonen fÄr fel namn i berÀttelsen vid flera tillfÀllen. Ibland hette han Richard trots att han egentligen hette Niklas. Det gör tyvÀrr att historien blev lite rörig för mig.

Lisa

2021-11-02

Lite irriterande att Niklas emellanÄt hette Rickard!?