(14)

De kom till jul - erotisk julnovell

ljudbok och e-bok


"NÀr han lÄngsamt smekte hennes rygg med fingertopparna ville hon bara ha mer och tryckte sig Ànnu nÀrmare honom."

Markus har kört upp till norra delarna av Sverige för att ta hand om huset han Àrvt av sin mormor, men hans bil Àr inte skapt för de snöiga vÀgarna och bilen glider plötsligt av vÀgen.

Sanna ska bara ivÀg och köpa en julgran nÀr hon kör förbi en bil som Àr fast i diket och en man som desperat vinkar efter hjÀlp. Hon hjÀlper sin nya granne att fÄ upp bilen ur diket och Markus kÀnner direkt att det Àr nÄgot bekant med henne.

Sanna Àr inte glad över situationen med den nya grannen som inte kan ta hand om sig sjÀlv, men pÄ julfesten inne i stan fÄr de en andra chans att bekanta sig med varandra. Med en mistel hÀngande frÄn taket och nÄgra drinkar frÄn baren kan allting hÀnda.

Vicktoria Gilles och Shailene Craig Àr pseudonymer för tvÄ svenska, kvinnliga författare som bor pÄ varsin sida av Sverige. Med sina passionerade noveller vill de bjuda sina lÀsare pÄ en verklighetsflykt. De finner sin inspiration i varje liten aspekt av vardagen. Vicktoria och Shailene skriver lÀttsamt och humoristiskt om heta och ibland tuffa situationer, mÄnga av deras gemensamma noveller Àr ocksÄ erotiska thrillers.



3.9

14 recensioner

Filippa

2021-11-19

Rolig, men var inte den bÀsta upplÀsaren jag hört.