(57)

De förbjudna kapitlen

ljudbok och e-bok


En ny actionfylld thrillerserie av Johan Falk-skaparen!

Sommaren 1982. En tidig morgon får Tore Forsberg, chef för Säpos kontraspionage mot Sovjetunionen, oväntat besök av en kvinna som påstår sig ha arbetat för den svenska säkerhetstjänsten under andra världskriget. Utblottad och bortglömd ber hon en misstänksam Tore om hjälp. Mötet öppnar dörren till hemligheter som krafter från det förflutna är beredda att försvara – med livet som insats.

Vintern 1940. I norra Finland stormar de ryska invasionsstyrkorna västerut, i riktning mot Sverige. Kriget kryper allt närmare och den egensinnige Teddy Ternberg rekryteras till en ny specialenhet inom den svenska militära underrättelsetjänsten. Han måste inte bara hantera hotet från främmande makter – mycket tyder dessutom på att en dubbelagent nästlat sig in i de allra hemligaste rummen.

Spionernas krig är en actionfylld thrillerserie om de svenska underrättelse- och säkerhetstjänsterna under andra världskriget och fram till våra dagar. Byggd på verkliga händelser och med karaktärer inspirerade av de kvinnor och män, agenter och spioner, som i hemlighet offrade allt för att försvara Sverige mot landets fiender.


Uppläsare: Jonas Malmsjö
Längd:

4.4

57 recensioner

Anna

2024-05-03

Fängslande

Pelle

2024-05-03

Spännande, med kopplingar till nutid så är den släppt i helt rätt tid. Hoppas på fortsättning inom kort.

Anonym

2024-04-30

Mycket bra, men man förväntar sig inget annat av författaren Anders Nilsson! LÄS VÄRT! Spännande skildringar ifrån vår historia!