(87)

Crimson Lake

ljudbok och e-bok


Sex minuter det var allt som behövdes för att ödelĂ€gga polisen Ted Conkaffeys liv. Åtalad, men inte dömd, för vĂ„ldtĂ€kt och misshandel av en 13-Ă„rig flicka lĂ€mnar han stadslivet och försöker leva undanskymt i nĂ€rheten av krokodiltrĂ€sken vid Crimson Lake. MĂ€nniskorna i byn inser dock snart vem han Ă€r, och de Ă€r beredda att gĂ„ lĂ„ngt för att jaga bort honom.

Amanda Pharrell vet hur det Àr att vara samhÀllets fiende. Efter att ha avtjÀnat ett lÄngt fÀngelsestraff för mord pÄ en gymnasiekompis har hon nu startat en privat detektivbyrÄ i omrÄdet. NÀr hon tar sig an fallet med den försvunne författaren Jake Scully inser hon att hon behöver hjÀlp av den ende i stan som förmodligen Àr mer hatad Àn hon sjÀlv Ted Conkaffey.

CANDICE FOX Àr en bÀstsÀljande australiensisk författare. För sina tvÄ första deckare, Hades och Eden vann hon det prestigefyllda priset Ned Kelly Award. Hon har Àven skrivit romanerna Never never och Fifty fifty tillsammans med James Patterson. BÄda har legat etta pÄ New York Times Bestseller List.

»En mÀsterlig roman.« Harlan Coben

»En klart lysande stjÀrna.« James Patterson


UpplÀsare: Anders Jansson
LĂ€ngd:

3.9

87 recensioner

Cristina

2024-04-05

sĂ„ bra bok och upplĂ€sare...❀

HUSSE

2023-07-15

Filmen Àr bÀttre

Anonym

2023-07-10

Den hÀr boken Àr dÀr uppe i deckartoppen med Michael Connellys böcker! Bra persongalleri och vÀl beskrivna miljöer. Den tappar farten lite i mitten men det gör faktiskt ingenting. Tre historier utspelar sig och det utan att det blir rörigt. Bra dialoger och humor dÀremellan. Rekommenderas!