(371)

Chiffret

ljudbok och e-bok


NÀr Nina Guerrera var 16 Är kidnappades hon av en ökÀnd seriemördare som kallas Chiffrören. Nina lyckades fly i sista sekund, och Chiffrören försvann spÄrlöst. Elva Är senare arbetar hon för FBI och Àr en av landets frÀmsta agenter.

Under ett uppdrag blir Nina pÄhoppad av en grupp mÀn och attacken filmas och blir viral. Chiffrören Àr en av de tusentals som ser videon. Hennes gamla kidnappare kÀnner igen Nina direkt och Àr nu fast besluten att avsluta det han pÄbörjat. Genom att begÄ ett brutalt mord och lÀmna mystiska ledtrÄdar efter sig lockar han Nina till sig, och hans lekar har bara börjat.

Tillsammans med FBI:s frÀmsta gÀrningsmannaprofilerare, Dr. Jeffrey Wade, börjar Nina jakten efter Chiffrören. En jakt dÀr Nina inte bara jagar, utan ocksÄ jagas ...

Den bÀstsÀljande amerikanska författaren Isabella Maldonado Àr en före detta FBI-utredare som i mer Àn tvÄ decennier arbetat med grova vÄldsbrott, innan hon sadlade om till spÀnningsförfattare. Boken "Chiffret" kom ut i USA 2020, och blev snabbt en stor succé. Netflix har köpt filmrÀttigheterna och Jennifer Lopez Àr tilltÀnkt till huvudrollen.


UpplÀsare: Angela Kovåcs
LĂ€ngd:

3.8

371 recensioner

Katarina

2024-04-04

Gav definitivt inte mersmak

linda

2024-01-28

Superbra rÀtt igenom

Marie

2024-01-07

Kanonbra!!!