(38)

Charaden/En del av spelet

e-bok


Charaden

Det dröjer inte lÀnge förrÀn Sean King inser att han har hamnat i klistret. Byggavtalet pÄ den karibiska ön Àr i hamn, nu ÄterstÄr bara det stundande giftermÄlet med Melinda Stanford - sondottern till den gamle mannen som Àger ön. Det Àr meningen att de ska gÄ skilda vÀgar efter tvÄ mÄnader, men det som skulle vara en ren affÀrsuppgörelse visar sig utvecklas till nÄgot helt annat.

Kan det vara det tropiska klimatet som fÄr Melinda att brinna av lust till sin "Àkta man"? Och Sean Àr inte svÄrövertalad, han Àr mer Àn villig att ha en het romans med sin lockande "fru". Men vad hÀnder nÀr de tvÄ mÄnaderna Àr till Ànda?

En del av spelet Vad har hon gett sig in pÄ? Margaret Coles chef, affÀrsmagnaten William Tanner, har gett henne ett förslag. Hon ska lÄtsas vara hans blivande brud. DÄ kan han inkassera sitt arv, och hon kan ta hand om sin familj. Men vad hÀnder om Margaret visar vad hon verkligen kÀnner för sin sÄ kallade brudgum?

William Àr beredd att ta till alla medel - Àven utpressning - för att tillmötesgÄ sin familj. Och Margaret Àr precis den han behöver för att kunna fullfölja sin plan - singel, sexig ... och helt i hans hÀnder. Allt han behöver göra Àr att spela sina kort rÀtt och hÄlla huvudet kallt. Vilket visar sig vara allt annat Àn enkelt i den vackra Margarets nÀrhet.