(653)

Brunstkalendern

ljudbok och e-bok


En varm komedi om viktiga livsval efter succén med "Mossvikenfruar"!

I "Brunstkalendern" fĂ„r vi möta singeln Marie 41, en blasĂ© barchef som jonglerar med whiskey och hĂ„riga karlar till dundret av Iron Maiden, den barntrĂ€ngtande it-miljonĂ€ren Åsa 37, med stor ekande lĂ€genhet och lika ekande mage, och Lena 34 som försöker fixa en överarbetande man, 7 kaniner, en hund, tre katter och fyra ungar. Livet har inte blivit som de tĂ€nkt sig och de tre systrarna Ă€r alla pĂ„ grĂ€nsen till livets hĂ€rdsmĂ€lta.

NÀr livet gör en av sina sorgliga vÀndningar svingas systrarna motvilligt ut ur sin skavande vardag. Deras barndomshem, den stora mjölkgÄrden, rÄmar efter hjÀlp. Det Àr en navelstrÀng de alla med glÀdje har klippt av för lÀnge sen, men nu mÄste de tillbaka. Förtvivlade tvingas de ta ansvar för sin bakgrund, stÀlla upp för sina systrar och göra nya livsval.

Men kan den gemensamma mardrömmen egentligen vara svaret pÄ systrarnas livsgÄtor i en fet flugsmÀll?

Emma Hambergs vuxenromandebut "Mossvikenfruar - Chansen" (2005) mÄste betraktas som en rekordsuccé med 180.000 sÄlda exemplar. Hennes nya roman "Brunstkalendern" Àr en romantisk komedi i samma anda om tre kvinnor som har tappat bort sig och behöver vakna upp, dra pÄ sig overallen och ta ansvar för sina liv. Emma Hamberg har med med lÀtt hand och sin sedvanliga galna humor lyckats igen!

Pressröster om "Mossvikenfruar":

"Grymt rolig och kÀnslosam pÄ samma gÄng." Mama

"LÀs och grÄt fast med happy end." Expressen

"Full frÀs och gott humör." Amelia


UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

4.0

653 recensioner

Sara

2023-08-23

En av mina favoritböcker!

Eva

2023-08-08

Rolig bok, men hade uppskattat mer om Emma sjÀlv hade lÀst sin bok. Men i övrigt mycket underhÄllande.

Lotta

2023-07-10

Bra men ville veta mer om slutet 😄