(63)

Brisingr

e-bok


En av de mest efterlÀngtade och efterfrÄgade böckerna nÄgonsin!

Brisingr Ă€r den tredje delen i succĂ©serien om Eragon och draken Saphira. I Sverige har de tvĂ„ första titlarna, Eragon och Den Ă€ldste, sĂ„lt i nĂ€rmare 200 000 exemplar. Alla som lĂ€st de tidigare böckerna vet att Brisingr Ă€r det första ord med magisk betydelse som Eragon lĂ€r sig.”Det var det första ord jag tĂ€nkte pĂ„ som titel för boken”, berĂ€ttar den unge författaren Christopher Paolini. ”I den hĂ€r boken avslöjas det att ordet Ă€r Ă€nnu mer betydelsefullt Ă€n vad till och med Eragon kunnat ana. ”Serien har översatts till 50 sprĂ„k och gjort formidabel succĂ© vĂ€rlden över. I USA rĂ€knar man med att trycka Brisingr i en första upplaga om 2,5 miljoner exemplar!

Christopher Paolini, som bara var 15 Ă„r gammal dĂ„ han skrev ”Eragon”, har pĂ„ kort tid blivit publicerad vĂ€rlden över. Vilket inte alls Ă€r förvĂ„nande: hans ”Eragon” och "Den Ă€ldste" Ă€r fantastiska fantasyĂ€ventyr, fylla av mystik, drakar, alver, passion och strider mellan ont och gott, lika underbara för vana som för blivande fantasylĂ€sare.



4.4

63 recensioner

Jennifer

2024-04-06

😍

Natalie

2022-11-02

SÄ otroligt bra och vÀlskriven! Fastnat för denna serien för lÀngesen och har nog lÀst dom ca 10 gÄnger om

Evelyn

2021-12-31

Trots att jag lÀser den för andra gÄngen sÄ gÄr det inte att lÀgga boken ifrÄn sig. Alla detaljer Àr sÄ vÀlskrivna att det skapar ett fantastiskt djup, och dÀrtill finns spÀnningen stÀndigt nÀrvarande. Som att se en 3d-film med idel toppskÄdisar...