(190)

Breven från E

ljudbok och e-bok


Breven från E är en varm feelgood-roman om att våga älska igen, och om vikten av att våga prata med andra för att läkas. Amanda, Klara och Jenna viill helst fortsätta tiga om sitt förflutna när de en dag får varsitt brev från den nyligen avlidna väninnan E. Hon utmanar dem på ett sådant sätt att kvinnorna häpnar. Jonna, som praktiskt taget bor på krogen och varje helg vaknar upp i en ny säng, ska vara utan sex i ett halvår. Amanda, vars dotter flyttat hemifrån och som varit singel i många år, ska börja dejta. Och den upptagna mamman och hustrun Klara ska ge sig själv tid att skriva en novell. Om vadå? De inser snart att hemligheter har en förmåga att bubbla upp till ytan, i synnerhet hemligheter som man delar med andra..


Uppläsare: Carina Jingrot
Längd:

3.7

190 recensioner

Marianne

2021-08-29

Boken är nog bra men jag ger upp efter att ha försökt i 1.5 h. Det har bara hänt en gång förut. Vid det här laget ska det ha lossnat och boken flyta. Har lyssnat på nåt hundratal böcker och tycker att jag har på fötterna när jag säger att uppläsaren dödar boken. Hon verkar bara ha läst in den här boken på Nextory. Låt det stanna vid det!

Ann-Sofie

2020-10-16

Helt ok bok men alldeles för mycket ”lässpråk” av uppläsaren för min smak. När man tex uttalar morgon med betoning på alla ljud istället för morron.

stina

2020-09-15

Boken fick mig att återigen tänka på vad som är viktigt i livet.