(0)

Branden

e-bok


"Jag lÀser vÀldigt mycket ungdomsböcker och blir ibland ganska blasé, men den hÀr boken höjde sig över mÀngden. Bra dramatik. Trots perspektivbytena var det lÀtt att hÄlla ordning pÄ personer och handling och jag Àr sÀker pÄ att den kommer att fungera Àven för ungdomar med lÀsmotstÄnd."

Lena Wellman, barn- och ungdomsboksbibliotekarie

TonÄren en tid med intensiva och drabbande kÀnslor, bÄde hos killar och tjejer. Sebbe, Hedda och Ali gÄr i nian och livet kretsar kring kÀrlek, ÄtrÄ, kompisar och skola. Sebbe fyller snart 15 Är och kÀnslorna svallar mellan honom och Hedda. De har hittat ett ödehus i skogen som har blivit deras egen plats att vara pÄ. Och pÄ Sebbes födelsedag har de bestÀmt att de ska gÄ hela vÀgen. Men innan dess kan mycket hÀnda ...

Ali, Sebbes bÀsta kompis, bÀr pÄ hemligheten att han Àr förÀlskad i Hedda. Vad ska han göra nÀr han blir vittne till nÄgot som han bara inte kan hÄlla för sig sjÀlv? Kan han svika sin bÀsta vÀn?

HANNA LANDAHL skriver med stor igenkÀnning med ett mÄlande, enkelt sprÄk och pÄ ett ungdomligt sÀtt dras vi in i relationer och tonÄrstankar.

EPUB3: Reflowable