(10)

Bortom tid och rum, guidad meditation

ljudbok


I denna meditation guidar Kia dig till en plats dÀr allt redan finns, till en plats dÀr du ges möjlighet att skapa och transformera vad du vill, och mer dÀrtill. Kia guidar dig till en plats bortom tid och rum, bortom den fysiska vÀrlden och materian.

Meditationen Àr frÄn 2020.

Kia Temmes Ă€r verksam inom hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende för kropp, sjĂ€l och tanke som mentor, coach, inspiratör, författare, lĂ€keörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut. Hon har en holistisk syn pĂ„ hĂ€lsa kontra ohĂ€lsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för bĂ„de vuxna och barn, och hon har skrivit böckerna: ”Kraften i att leva medvetet, vĂ€ck ditt sanna jag”, ”LĂ€keörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek”. Hennes passion Ă€r att inspirera, guida och hjĂ€lpa mĂ€nniskor att öka sin medvetenhet och vĂ€xa inom hĂ€lsa personlig och andlig utveckling.

Kia videobloggar om medvetenhet pÄ sin YouTubekanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia Àr allt detta och mycket mera, men framför allt sÄ Àr hon mÀnniska, medmÀnniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjÀrta och nÀrvaro och hon brinner för att hjÀlpa mÀnniskor till högre medvetenhet.


UpplÀsare: Kia Temmes
LĂ€ngd:

4.6

10 recensioner

sofia

2023-11-18

VĂ€ldigt bra!

Matilda

2023-11-09

Tror man behöver lyssna pÄ den flera gÄnger för att lyckas.