(1)

BooztBook Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad

ljudbok


“I kortversionen tycker jag att du lyckas fĂ„nga mig och skapa kĂ€nslan av att vilja lĂ€sa och lĂ€ra mer. Den provocerar lite, samtidigt som den ger mig en kĂ€nsla av omtĂ€nksamhet. Ödmjukt ber boken mig att tĂ€nka till, utan pekpinnar.”

Anneli Wallström Söderbom

Projekt- och processledare i framtidsorganisationer

Det hĂ€r Ă€r en kortversion av bokenDigital balans – Uppkopplad, nedkopplad, avkopplad. Det Ă€r en sĂ„ kallad boozt book som Ă€r liten nog för att fĂ„ plats i fickan tillsammans med din mobil och den Ă€r sĂ„ kort att den hinner lĂ€sas medan pastavattnet kokar upp.

Boken ger en möjlighet att bli nyfiken pÄ dina digitala vanor och en chans att reflektera över vad du Àr nöjd med och vad du eventuellt vill förÀndra. För tÀnk om det Àr sÄ att en bÀttre digital balans kan ge en boozt för din hÀlsa och utrymme att skapa det liv du önskar?

Jeanette Juhnestam driver företaget Din balans. Hon har Àgnat de senaste 25 Ären Ät att inspirera andra till att hitta mer ÄterhÀmtning och bÀttre balans i livet, nÄgot hon gör genom olika hÀlsoprojekt och förelÀsningar. Jeanette Àr ocksÄ en av författarna i antologinTips frÄn coachen 1.

digital-balans.se

“TĂ€nkvĂ€rda frĂ„gor varvat med insikter, kunskap och andra personers upplevelser. Jag funderade flera gĂ„nger pĂ„ hur jag gör och hur vill jag ha det? Boken blev en ögonöppnare för mig, sĂ„ jag rekommenderar verkligen boken.”

Jenniefer Johansson