(0)

Blodskeppet

ljudbok och e-bok


Med slukarens hjĂ€lp tar sig Krom och karavanen in i staden, och fram till Blodskeppet. Förödelsen Ă€r enorm, slukaren rasera allt i sin vĂ€g och mĂ€nniskor flyr desperat. Traz gör allt för att komma undan, han försöker till och med ta sitt liv. Men Krom stoppar honom, han behöver Traz och Nevas blod för att ge liv Ă„t blodskeppet som kan segla till andra vĂ€rldar och skĂ€nka evigt liv. NĂ€r Traz stĂ„r inför Krom hör han för första gĂ„ngen HjĂ€lmens röst. HjĂ€lmen som har styrt Krom och alla andra mot Blodskeppet, och som nu tvingar Krom att döda Neva. I sin förtvivlan och ilska över att ha förlorat Neva lyckas Traz slĂ„ hjĂ€lmen av Kroms huvud. Krom dör och HjĂ€lmen rullar ner frĂ„n berget. Är de Ă€ntligen fria frĂ„n HjĂ€lmens kraft?

Detta Àr fjÀrde och avslutande boken i fantasyserien om Traz, och det handlar om sand, magi och fruktade monster. I en berÀttelse om en ung man och en magisk hjÀlm tar Niklas Krog oss med pÄ ett klassiskt fantasyÀventyr. En ond magiker dödar Traz familj och han lÀmnas ensam kvar. Hans möte med magikern blir början pÄ en lÄng resa till okÀnda platser, och sökandet efter vem han Àr.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.


UpplÀsare: Lukas Larsson
LĂ€ngd: