(118)

Bleke Karl

ljudbok och e-bok


Linnea och Bella trÀffas som vanligt efter skolan. De sitter pÄ Linneas rum och kollar pÄ YouTube. Linnea Àlskar klipp med gulliga djur, medan Bella gÀrna vill bli skrÀmd. Men nÀr hon ser ett lÀskigt klipp en gÄng för mycket blir det lÀskiga verklighet. Inget blir sig likt efter det ...

Helena Dahlgren Ă€lskar att skrĂ€mmas och nu fĂ„r hon chansen att skrĂ€mma Nypons lĂ€sare med den första boken i en serie skrĂ€ckböcker, som alla utspelar sig pĂ„ nĂ€tet och i sociala medier. I den hĂ€r berĂ€ttelsen har hon lĂ„tit sig inspireras av den moderna myten om Slender man. Helena Ă€r skrĂ€ckexpert, men ocksĂ„ författare och översĂ€ttare. Hon har blivit mycket uppmĂ€rksammad för sina ungdomsböcker om Ödesryttarna som baseras pĂ„ onlinespelet Star Stable. Hon debuterade som lĂ€ttlĂ€stförfattare pĂ„ Nypon Ă„r 2019 med Flickan i den rosa skogen. Bleke Karl Ă€r hennes första lĂ€ttlĂ€sta skrĂ€ckberĂ€ttelse.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



4.0

118 recensioner

Elsy

2024-01-21

Omg 😹 gud vad bra 😅

SigneđŸ€

2023-07-31

JÀtte bra blev lite skrÀmd men super bra

Nina

2023-06-03

Jag lÀser böcker som Àr för vuxna jag Àr bara 8 och den var sjukt bra!!