(9)

Billy Straight

ljudbok och e-bok


Billy Straight Àr tolv Är. Han har rymt hemifrÄn för att komma undan sin misslyckade mor och framför allt hennes vÄldsamma pojkvÀn. Med hjÀlp av mammans sparpengar tar han sig till Los Angeles, dÀr han försörjer sig genom att tigga och stjÀla.

En natt fÄr han se en ung kvinna mördas och flyr i rÀdsla av att ha blivit upptÀckt. Snart inleder polisen sitt sökande, bÄde efter den brutale mördaren och det vittne som glömt kvar sina tillhörigheter i nÀrheten av brottsplatsen. Plötsligt Àr Billy jagad, inte bara av gÀrningsmannen och polisen, utan Àven av andra som uppenbarligen inte vill att han ska komma undan.

”Billy Straight” Ă€r en spin-off pĂ„ Alex Delaware-serien. I boken introducerar Kellerman en ny bekantskap för lĂ€saren: den unga, tuffa kriminalpolisen Petra Connor.

Jonathan Kellerman har vĂ€lförtjĂ€nt kallats ”mĂ€staren av psykologiska thrillers” och jĂ€mförts med storheter som Harlan Coben och David Baldacci. Hans böcker om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis har legat etta pĂ„ topplistor runt om i vĂ€rlden.


UpplÀsare: Harald Leander
LĂ€ngd: