(85)

Billie. Alla tillsammans

ljudbok och e-bok


Folk vill grejer hela tiden. De vill vara tillsammans, de vill bli lÀmnade ifred, de vill flytta isÀr och framförallt vill de inte berÀtta vad de egentligen tÀnker och kÀnner. Och Billie vill verkligen veta, hennes uppriktiga nyfikenhet Àr hennes superstyrka. Sara Kadefors indie feel good-serie om Billie har hyllats av lÀsare och kritiker.

Livet hos fosterfamiljen fortsÀtter att överraska. Inte trodde man att perfekta paret i bruna huset var typen som krisade.

Det Ă€r under en av familjen Perssons utflykter i naturen som den mĂ€rkliga stĂ€mningen i familjen liksom tar form. Alla fryser skitmycket, alla vill vara nĂ„gon annanstans Ă€n pĂ„ en stock i skogen med en tĂ€ljkniv i handen. ÄndĂ„ grillar de korven tyst över elden.

SÄ en dag kallas det till familjerÄd. Petra och Mange ska prova att bo i en lÀgenhet pÄ Solkullen, vÀxelvis. Nej nej, de ska inte skiljas, bara ge varandra utrymme. Billie fattar ingenting. För ingen berÀttar nÄgonting.

I böckerna om fosterhemsplacerade Billie skildrar Sara Kadefors lyhört det allmÀnmÀnskliga med relationerna i fokus. Den första boken om Billie utkom 2015 och heter AvgÄng 9:42 till nya livet, uppföljaren Du Àr bÀst kom 2016.


UpplÀsare: Sara Kadefors
LĂ€ngd:

4.5

85 recensioner

Elvira

2023-07-19

OTROLIG, superbra ungdoms-bok och vĂ€ldigt rolig att lyssna pĂ„ 👍👍👍

ingela73

2022-05-11

Fantastisk đŸ€©!!!

Anja

2021-06-23

Den hĂ€r boken Ă€r sĂ„ himla fantastisk sĂ„ det fins inte. Det Ă€r precis men typ av bok. ❀