(9)

Bedragarna

ljudbok och e-bok


Året Ă€r 1952 och det Ă€r tid för slĂ„tter i ArnĂ€s. Men saker och ting gĂ„r inte som man tĂ€nkt sig, eftersom nĂ€r man Ă€r klar med sitt arbete har tvĂ„ slĂ„tterkarlar försvunnit spĂ„rlöst. HĂ€ndelsen föranleder en tumultartad situation, som snart leder till ett mycket allvarligare utfall Ă€n vad man tidigare trott. Och samtidigt pĂ„gĂ„r ett svartsjukedrama i Ådalen. En man som arbetar med timmer har trĂ€ffat en ung, vacker kvinna. Men han ska snart gifta sig med en annan, men det Ă€r nĂ„got kvinnan inte Ă€r villig att acceptera ...

Detta Àr en spÀnnande och historiskt rotad thriller som gÄr en historisk epok pÄ djupet pÄ samma gÄng som den lyckas blÄsa liv i karaktÀrerna. För historiefantasten sÄvÀl som den spÀnningssökande!

Bo R. Holmberg (1945-) Àr en svensk, prisbelönt författare. Genom Ären har han bl. a. tilldelats Astrid Lindgren-priset och Augustpriset. Han har skrivit inom vitt skilda genrer; barnböcker, spÀnningsromaner, historiska skildringar och facklitteratur. Mellan 1999 och 2008 satt han som ledamot i Svenska barnboksakademien.


UpplÀsare: Dan Bratt
LĂ€ngd: