(7)

Barnet jag aldrig

e-bok


En barnlÀngtande kvinna som nÀrmar sig 40 blir utan förvarning lÀmnad av sin sambo, mitt under pÄgÄende provrörsprocess. I stÀllet för att fortsÀtta kÀmpa vidare mot det som lÀnge har varit deras gemensamma dröm behöver han plötsligt tid för att komma fram till vad han verkligen vill. Men han slÀpper inte taget pÄ riktigt, utan kommer tillbaka och lÀmnar, gÄng pÄ gÄng. Kvinnan lÄter honom hÄllas i hopp om att allt ska bli bra igen.

Men till slut börjar hon vackla, och av en slump stöter hon ihop med den evige ungkarlen Gulliver Ull som hon inleder en passionerad relation med. Gulliver Ull har aldrig haft ett riktigt förhĂ„llande och Ă€r typen som bara lever för dagen utan löften eller krav – han har aldrig strĂ€vat efter nĂ„gonting och det sista han lĂ€ngtar efter Ă€r barn och familj.

Barnet jag aldrig Ă€r en berörande och underhĂ„llande samtidsroman som pĂ„ ett obarmhĂ€rtigt sĂ€tt skildrar den tröstlösa kampen för att fĂ„ ett barn, med hormonbehandlingar, Ă€ggplock, sprutor och missfall – och stressen som uppstĂ„r nĂ€r det snart Ă€r för sent.



4.1

7 recensioner

Lisa

2021-08-18

Golvad! SmÀrtsamt bra.

Tilly

2021-04-02

Mycket vÀlskriven!