(47)

Bakom fasaden

e-bok


Pastorn Lee Barker försvann spÄrlöst för nitton Är sedan ...

Och alla i den lilla staden Stillwater i Mississippi tror att de vet varför. De Ă€r övertygade om att han blev mördad – av sin styvson, Clay Montgomery. Men de enda som vet vad som verkligen hĂ€nde den ödesdigra natten Ă€r Clay, hans mamma och systrar. Och de hĂ„ller tyst.

Allie McCormick arbetade som kriminalassistent i Chicago innan en jobbig skilsmÀssa fick henne att flytta tillbaka till Stillwater med sin dotter. Hon hoppas kunna finna det lugn hon en gÄng kÀnt i sin gamla hemstad, och börjar arbeta för den lokala polisen. Men nÀr Clays fiender slÄr sig samman för att fÄ honom bakom galler kÀnner sig Allie tvungen att ta reda pÄ sanningen. Instinkten sÀger henne att det inte var han som mördade pastorn.

Nog för att Clay Àr en mörk och svÄr man med en hel del hemligheter, men han var bara sexton Är nÀr mordet skedde. Inte kan han vara en kallblodig mördare? Allie Àr övertygad om hans oskuld, tills det kommer fram nya fakta. Den till synes fromma pastorn var egentligen ett ondskefullt monster.

FrÄgan Àr om rÀttvisa kanske redan har skipats ...



4.0

47 recensioner

tina

2022-10-31

B

Carina

2021-01-13

SĂ„ bra😁👍