(13)

Badhus - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Och dÀr jag satt med lÄren tÀtt ihop, började fittan svÀlla och bli vÄt. Vilken förrÀdare. Men jag hade redan resignerat för mina begÀr. Utsattheten gjorde nÄgot med mig som ingen, inte jag sjÀlv heller, tidigare lyckats göra: fÄ mig att tappa kontrollen. Jag var helt enkelt utom mig av kÄthet."

Efter Ă„r av nĂ€tdejtande, fester och bdsm-klubbar hade jag skapat mig ett lojalt umgĂ€nge av just fyra personer. I fem Ă„r hade vi trĂ€ffats pĂ„ olika platser, i olika utklĂ€dnader, lekt och knullat och i Ă„r skulle vi ses pĂ„ Hagabadet. De andra skulle spela anstĂ€llda pĂ„ badhuset som var goda, kĂ„ta vĂ€nner och kollegor som gillade att slĂ€nga kĂ€ft och festa medan jag skulle vara en ung affĂ€rsresande "turist" frĂ„n Östermalm som stannade kvar för lĂ€nge pĂ„ badhuset ...

Chleo Àr en sammansmÀltning av fem vÀnner och författare: Alexandra Nedstam, Isabella Edenborg, Carl-Michael Edenborg, Erik Janelm och Erika Johansson. FrÄn fyra olika hörn av Sverige, frÄn fyra olika decennier, lÀngtade de under coronapandemins pÄtvingade isolering efter en intimare kontakt. De började skriva tillsammans och resultatet Àr en erotisk novellsamling för vÄr smittade tid.